Од март редовни летови Скопје-Софија-Скопје, туроператорите да помогнат линијата да биде операбилна

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, информира дека македонска и бугарска делегација од ресорните министри за трансорт и туроператори од двете држави ќе бидат патници...