Реформатори на ВМРО-ДПМНЕ: Нема да има посебни листи за локални избори

Илија Илиоски од Републичкиот штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција одговарајќи на новинарски прашања рече дека воопшто не размислуваат да делуваат надвор од партијата,...