Ангел Димитров: Банките, осигурителните и телекомуникациските компании треба да плаќаат повисоки даноци

  И покрај ковид кризата и енергетската криза предизвикана од воената инвазија на Русија врз Украина, пополека состојбата се смирува, особено со цената на електричната енергија...