Истражување „Рејтинг“:Весковски и советничката листа од СДСМ и коалицијата со најголема доверба во Карпош

По изминати десет дена од почетокот на изборната кампања за локалните избори 2021, кандидатот за градоначалник на Општина Карпош – Душко Весковски е со најголема доверба...