Рентген: Екс министер за здравство си обезбедил за себе 860.000 евра

вој случај како што рече Фетаи стана познат во јавноста, во јануари 2014 година, преку случајот на позната новинарска и нејзината мајка кои биле дел од сопственичката структура на фирмата што ја добила набавката