МНР: Денеска се враќаат 42 македонски граѓани од Словенија и 27 од Турција

Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија информира дека во соработка со МНР на Република Словенија, словенечкиот Кризен штаб и словенечката полиција, утрово (четврток, 26...