(Видео)„Косово онлајн“:Пожарникари во присуство на косовската полиција го симнале знамето на Србија од МТС-репетиторот кај Витина

Порталот „Косово онлајн“ утрово објави снимка на каналот you tube на која се гледа, како што се наведува во веста, припадник на противпожарна единица како во...