ЕУ: „Отворен Балкан“ промовира поголема регионална интеграција

Портпаролката на Европската комисија Ана Писонеро изјави дека ЕУ го поздравува фактот што учесниците во иницијативата „Отворен Балкан“ се посветени на промовирање поголема регионална интеграција. Во...