Заев верува дека е можно решение со Бугарија до крајот на годината зашто двете земји имаат должност да отворат можност за иднината

Заев верува дека е можно решение со Бугарија до крајот на годинава затоа што, според него, разликите не биле толку големи и дека двете страни имале...