Украдени 10 решетки на сливници во Ченто, загрозена е безбедноста на граѓаните, предупредува ЈП Водовод и канализација

ЈП Водовод и канализација – Скопје упатува апел до граѓаните на град Скопје за одговорно однесување кон атмосферската канализација, имајќи ги предвид кражбите на решетки на...