Струга финансиски тоне, нема јаже за спас

Антикорупциска ќе поднесе иницијатива за кривично гонење на Мерко, а од Судот во Струга ќе побара објаснување зошто му дал трипати зголемен буџет кога знаел дека сметката е блокирана, а долговите не се враќаат

СЈО и ревизори ја „чешлаат“ документацијата во Водовод

Специјалното јавно обвинителство, ревизори и други институции го проверуваат јавното претпријатие Водовод и канализација во Скопје, изјави за Телевизија 24, директорот Душко Весковски. Тој меѓуостанатото, говореше...