Бојан Маричиќ, фото: Ангел Ангеловски

Маричиќ од Тирана: Паѓаат цените на роамингот со што се засилуваат врските меѓу Западен Балкан и ЕУ

Вицепремиерот за европски прашања, Бојан Маричиќ, е дел од македонската делегација предводена од премиерот Ковачевски на Самитот ЕУ – Западен Балкан, кој се одржува во Тирана....

Потпишан договор за поевтини роаминг услуги за земјите од Западен Балкан со земјите од ЕУ

Премиерот Димитар Ковачевски денеска во рамките на Самитот Западен Балкан – Европска Унија во Тирана заедно со лидерите од Западен Балкан присуствуваше на потпишување на договор...