Во 16 часот истекува рокот за поднесување кандидатури за лидер на СДСМ, досега поднесени 3

Димитар Ковачевски, Фросина Ременски и Властимир Алексовски засега се тројцата официјални кандидати за претседател на СДСМ. Рокот за поднесување кандидатури истекува попладнево во 16 часот. Дотогаш...