Николовски: Ја прошируваме билатералната и трговската соработка со Руската Федерација

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, овие три дена ја предводи владината делегација...