Маричиќ од Виена: Со прогресивна визија и план Западен Балкан е сѐ поблиску до ЕУ

Секретарот за меѓународна соработка на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Бојан Маричиќ, заедно со лидерот Димитар Ковачевски и потпретседателката, Бисера Костадиновска-Стојчевска учествуваа на Самитот на лидери од...