„Отворен Балкан“ денес и утре во Белград: Политички самит и винска презентација пред регионот и светот

Од денес – 1 септември во Белград почнува Првиот меѓународен саем за вино и храна во рамки на Отворен Балкан, а покровители се трите држави кои...