(ВИДЕО) Пристигна авионот од Софија, реализиран првиот лет со кој се воспоставува линијата до Скопје

На Меѓународниот аеродром Скопје утрово пристигна авионот од Софија на авиокомпанијата „Гуливер“. Со ова се реализира првиот лет кој директно ги поврзува двата главни града на...