Пендаровски ги отфрла обвинувањата за селективност при помилувањата

Од Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска испратија соопштение во врска со прашањата од медиумите поврзани со последната одлука за помилување на осудени лица. Појаснуваат дека...