„Макпетрол“ донира две паралелни сензорски врати на болницата „Свети Наум Охридски“ во Скопје

Универзитетската клиника за хируршки болести „Свети Наум Охридски“ ја организира својата работа со цел правилно справување со коронавирусот. Сега клиниката може да врши тријажа на пациентите...