Шахпаска: Со Новиот Закон за работни односи, се скратува времетраењето на Договорите на определено време  

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска во интервјуто на Утрински брифинг, посочи дека очекува од пратениците што побрзо да го донесат законското решение недела...