Шарена револуција и „Го сакам ГТЦ“ вечерва протестираат заедно

Од здружението потсетуваат дека минатата година на референдум ГТЦ доби повеќе гласови од било кој политичар или партија претходно, и порачуваат дека следува нова жестока борба за спас на еден од главните белези на Скопје