Шефот на протокол на МНР поднел оставка по гафот со словачкото знаме пред словенечката министерка

Пред неколку недели во посета на Македонија пристигна словенечката министерка за надворешни работи Тања Фајон, но на масата на Бујар Османи наместо знамето на Словенија се...