Касами: Влада на широка коалиција, а потоа нови избори

Влада на широка коалиција која би била реформска и ќе ја врати Македонија во евроинтеграциските процеси, а кога ќе се создадат услови да се распишат нови избори. Ова денеска го изјави лидерот на БЕСА, Биљал Касами по средбата со Норвешкиот амбасадор