Шкријељ: Опозицијата да прекине да ги блокира законите за кои и Европската комисија ни кажа дека мора да ги донесеме

„Извештајот на Стејт департментот и Извештајот на Европската комисија ни даваат насоки каде треба да одиме со реформите за да ги исправиме работите во судството и...

Шкријељ: Намалувањето цени на храната е мерка за стандардот на грѓаните, а не против компаниите

Пратеничката на СДСМ, Санела Шкријељ потсети дека Владата донела пакет мерки над 700 милиони евра за ублажување на последиците од кризата и по барање на производителите...