Рама најави рестрикции во снабдувањето со електрична енергија и апелира на штедење

Албанскиот премиер Еди Рама  ја предупреди албанската јавност дека се можни рестрикции на електрична енергија бидејќи, како што рече, Албанија не добила доволно струја. Тој додаде...