Анализа на проф.д-р Марјан Ѓуровски: Што по бугарските избори и македонските парламентарни случувања

Македонската политичка криза ќе биде пречка за решавање на спорот со Бугарија и ЕУ интеграциите Бугарија на изборите избра нов пат и продолжување на промените.  Новиот...