(Видео) Бараме пари за леб и за издржување на нашите семејства, порача од денешниот штрајк синдикалниот лидер Дарко Димовски

„Денес сме пред Собранието на Македонија каде што заседава Комисијата за финансирање и буџет на која ќе се најде точка на дневен ред амандманот на Сојуз...