Николовски: Заеднички да работиме и соработуваме подобрувајќи ги земјоделските и прехранбени производи, овозможувајќи на целото население здрава и безбедна храна достапна за сите

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски заедно со делегација на министерството денес учествува на 15-тата Берлинска Конференција на министрите за земјоделство, која се одржува...