Битиќи – Франкел: Израел сочувствува со Северна Македонија по трагичната автобуска несреќа 

Унапредување на економската соработка посебно во областа на иновациите и во развојот на стартап еко системот, беше една од темите за кои разговараа денеска вицепремиерот за...