МНР: Некоректно е политички да се етикетираат колеги

Министерството за надворешни работи денеска реагираше на соопштението на Синдикатот на македонската дипломатска служба. Во реакцијата на МНР се вели дека конкурсите за упатување во дипломатско-конзуларните...