Скендер Реџепи за НоваТВ: Неопходно беше да заминам, ги потрошив сите чекори во борбата против едноумието во мојата партија

Пратеникот Скендер Реџепи кој ја напушти пратеничката група на партијата Алтернатива и најави дека отсега ќе настапува како независен пратеник во Собранието за НоваТв вели дека ...

Алтернатива: Повлекувањето на Реџепи во мигови кога опозицијата ќе одржи протести е многу индикативно

Пратеникот Скендер Реџепи треба да го врати мандатот кој го добил во име на партијата, велат од партијата Алтернатива, објави Канал 5. Пратеникот Скендер Реџепи изјави...