Скопскиот муфтија се врати во земјава – јавноста чека одговори за градбата на џамијата во Злокуќани

Извори од скопското муфтивство за НоваТВ потврдија дека муфтијата Ќенан Исмаили се вратил во земјава од службеното патување, па се очекува наскоро да се произнесат за...