СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ распродаде 70% од Славија, а сега шири лаги и дезинформации од Белата палата

ВМРО-ДПМНЕ продолжува да изнесува тешки лаги и дезинформации во врска со најавената продажба на акциите на АД Славија. ВМРО-ДПМНЕ во своите конструкции околу вредноста на имотот...