Заев: Следењето на комуникациите под контрола на Јавното обвинителство

Конечната цел е никогаш повеќе да не се повтори злоупотреба на тајните служби, посебно тајното следење или попрецизно кажано, тајното прислушкување кое беше пример како не треба во Македонија тоа да се злоупотребува