(Фото) Бујар Османи ги објави заклучоците што треба да ги усвои Собранието

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, објави на Фејсбук фотографија од содржината на заклучоците кои пратеничката група на СДСМ предводена од координаторот Јован Митрески, ги достави...