Блокади на превозниците: Нема причина 600.000 скопјани да страдаат за политички и економски интереси на неколкумина

Веќе трет ден како течат протестите и блокадите на приватните превозници на три критични сообраќајни точки во градот. Засега нема никаква реакција од Град Скопје, ниту...