(Видео) Сеуште не се пронајдени двајцата исчезнати македонски граѓани во водите кај Посиди – спасениот е во добра состојба

Продолжува објавата на детали за тоа како тројцата македонски граѓани кај местото Посиди на првиот крак на Халкидики влегле да пливаат и како едниот од нив-25...