Спасовски најави 5 отсто покачување на платите на сите вработени во МВР од септември

Ова раководство на МВР секогаш ќе биде во служба на граѓаните, демонстрирајќи дека севкупната безбедност претставува врвен приоритет, истакна денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски...