Баталјонот за Специјални Сили на Армијата на Северна Македонија познат како „Волци“ одбележа 28 години од формирањето

– Вие сте баталјон и единица на Армијата на  Република Северна Македонија, обучени за справување во секоја ситуација и со сите предизвици. Учествувавте во гаснењето на...