Ковачевски се сретна со амбасадорката Холштајн: Германија е наш најголем стратешки сојузник во Европа, соработката меѓу двете држави да се продлабочува

Претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски заедно со секретарот на меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ, денеска се сретнаа со амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република...