(Директно) Димитров на конференција за „Отворен Балкан-Пат кон Стабилизација, соработка и просперитет на Регионот“ во српското републичко собрание

На покана на организаторите – Народното собрание на Република Србија, Српско-американскиот конгрес за пријателство и Источно-западниот мост, заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров...