Проектот „Прилепско езеро – нови авантури, нови можности“ во завршна фаза

Проектот „Прилепско езеро – нови авантури, нови можности“ влегува во завршна фаза, напиша градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски на неговиот Фејсбук профил. Фото: facebook.com/ilija.jovanoski – Осветлени...