„Моќникот“ Милошоски пак за „кодошите“ – жртвите бараат негова кривична одговорност

Независно од тоа дали СЈО направило формални пропусти, редовното Јавно обвинителство има можности да обезбедува докази и кривично да ги гони пратеникот Милошоски и Томе Аџиев, кој ја водеше Комисијата за лустрација, вели за поранешниот државен јавен обвинител, Стеван Павлевски за Нова ТВ