Јакимовски: Главата му се сече на македонскиот народ со протоколот, оваа операција се прави за Албанија, не за нас

Францускиот предлог е обична дипломатска лага, вели градоначалникот на Карпош, Стевче Јакимовски. „Нас ни се фрла предлогот на големиот Макрон, а од позади се цитира протоколот,...