Миновски: Синот на Стојчевска ќе добие отказ од ЕЛЕМ, ако Антикорупциска утврди непотизам

Ако Антикорупциската комисија утврди дека синот на пратеничката Мира Стојчевска, Виктор Стојчевски не ги исполнувал условите на конкурсот, ќе добие отказ, кажа директорот на ЕЛЕМ Драги...