Стоматологот Кристијан Ристовски помага на лица со попреченост: Качуваме пациенти на раце, нѝ требаат пристапни рампи

Д-р Кристијан Ристовски е стоматолог во хумана мисија кој помага на лица со попреченост. Низ неговата ординација поминале над 430 пациенти со аутизам, Даунов Синдром, церебрална...