Манасков сведочи како се спасил од пожарот: Бегај подалеку, ми рече полицаецот, фала му на Господа, живи здрави сме! ФОТО

Фала му на Господа живи здрави сме, мерцедесот изгоре буквално за три минути, додека се движевме на патот кај селото Мирковци, одеднаш експлодира моторот и се...