Разговор на претседателот Пендаровски со припадниците на Армијата распоредени во меѓународни мировни мисии

Претседателот и Врховен командант на вооружените сили, Стево Пендаровски, денеска преку видео-врска разговараше со припадниците на Армијата, распоредени во мировните мисии КФОР во Република Косово, Алтеа во...