Владата на денешната седница ќе ја донесе стратегијата за вработување 2021-2027 и неколку документи за регионална соработка

Владата денеска ќе ја разгледа и ќе ја стави на усвојување и Националната стратегија за вработување 2021-2027 година со вклучен Акциски план за вработување. На дневниот...