Инспекцијата ја затвори кујната во студентскиот дом Пелагонија поради сомневање за труење со храна

Инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство, во соработка со Центарот за јавно здравје и претставници од Државниот санитарен и здравствен инспекторат, денеска, по добиено...